Bijleskantoor StudieCo: de oplossing voor studiebegeleiding in Wondelgem!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U bent als ouder, leerling of student op zoek naar bijlessen voor het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs? Bij Bijleskantoor StudieCo bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele leerkrachten in 9032 Wondelgem! Anders gezegd: Voor elk onderwijsniveau is Bijleskantoor Studieco de perfecte onderwijspartner.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • Bijles aan huis of op locatie;
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Nog wat meer informatie over bijlessen in 9032 Wondelgem nodig? Neem dan zeker contact op via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Wij staan garant voor een snelle opvolging van uw aanvraag. Indien u nood heeft aan een huiswerkbegeleider dan hoopt bijleskantoor StudieCo u hier in de toekomst in bij te staan!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 26 beoordelingen.