Indien u op zoek bent naar studiebegeleiding Wiskunde bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo beschikt over een uitgebreid aantal gekwalificeerde en ervaren leerkrachten Wiskunde die u, als student, leerling of ouder van dienst kunnen zijn door het geven van bijles Wiskunde! Onze docenten zijn ervaren en gediplomeerd en zijn beschikbaar in de regio Gent en daarbuiten.

Binnen de lopende week na uw aanvraag voor privaat onderwijs Wiskunde ontvangen te hebben, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo dat de gevraagde begeleiding kan worden opgestart! De geselecteerde leerkrachten zijn gekwalificeerd en hebben een grote ervaring voor de gevraagde begeleiding! De locatie van de bijles Wiskunde wordt samen met de docent overeengekomen: deze kan doorgaan bij zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf. Daarom zorgen we ook steeds voor een studiebegeleider in de nabijheid van uw woonplaats.

Alvorens het indienen van uw aanvraag had u graag een meer gedetailleerde uiteenzetting van de werking van Bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Wiskunde? Ons contacteren met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310 is dan zeker aan te raden. Aarzel niet langer en contacteer StudieCo nu voor privaat onderwijs Wiskunde. Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u als leerling, student of ouder graag verder met de nodige begeleiding!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,7/5 gebaseerd op 46 beoordelingen.