Bijleskantoor StudieCo: de oplossing voor studiebegeleiding in Sint-Kruis-Winkel!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U bent als ouder, leerling of student op zoek naar studiebegeleiding voor het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs? Bij Bijleskantoor StudieCo bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele leerkrachten in 9042 Sint-Kruis-Winkel! Anders gezegd: Voor elk onderwijsniveau is Bijleskantoor Studieco de perfecte onderwijspartner.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Ervaren en gekwalificeerde leerkrachten;
  • De bijlessen gaan door aan huis of op locatie;
  • Ook tijdens schoolvakanties of in het weekend is studiebegeleiding mogelijk.

Nog wat meer informatie over studiebegeleiding in 9042 Sint-Kruis-Winkel nodig? Neem dan zeker contact op via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Wij staan garant voor een snelle opvolging van uw aanvraag. Indien u nood heeft aan een huiswerkbegeleider dan hoopt bijleskantoor StudieCo u hier in de toekomst in bij te staan!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4/5 gebaseerd op 37 beoordelingen.