Bijleskantoor StudieCo: de oplossing voor studiebegeleiding in Sint-Amandsberg!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U bent als leerling, student of ouder op zoek naar studiebegeleiding voor het lager onderwijs tot en met het volwassenenonderwijs? Bij Bijleskantoor StudieCo bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele leerkrachten in 9040 Sint-Amandsberg! Anders gezegd: Voor elk onderwijsniveau is Bijleskantoor Studieco de perfecte onderwijspartner.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Ervaren en gekwalificeerde leerkrachten;
  • De bijlessen gaan door aan huis of op locatie;
  • Ook tijdens het weekend of tijdens schoolvakanties kan bijles doorgaan.

Nog wat meer informatie over bijlessen in 9040 Sint-Amandsberg nodig? Neem dan zeker contact op met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. Wij staan garant voor een snelle opvolging van uw aanvraag. Indien u nood heeft aan een bijlesleerkracht dan hoopt bijleskantoor StudieCo u hier in de toekomst in bij te staan!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 40 beoordelingen.