Bijleskantoor StudieCo: de oplossing voor studiebegeleiding in Oostakker!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U bent als ouder, student of leerling op zoek naar studiebegeleiding voor het basis onderwijs tot en met het volwassenonderwijs? Bij Bijleskantoor StudieCo bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele leerkrachten in 9041 Oostakker! Anders gezegd: Voor elk onderwijsniveau is Bijleskantoor Studieco de perfecte onderwijspartner.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • Huiswerkbegeleiding aan huis of op locatie;
  • Ook tijdens het weekend of tijdens schoolvakanties kan bijles doorgaan.

Nog wat meer informatie over privaat onderwijs in 9041 Oostakker nodig? Neem dan zeker contact op met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. Wij staan garant voor een snelle opvolging van uw aanvraag. Indien u nood heeft aan een leerkracht dan hoopt bijleskantoor StudieCo u hier in de toekomst in bij te staan!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 39 beoordelingen.