Indien u op zoek bent naar studiebegeleiding Nederlands bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo beschikt over een uitgebreid aantal gediplomeerde studiebegeleiders Nederlands die u, als student, leerling of ouder van dienst kunnen zijn door het geven van huiswerkbegeleiding Nederlands! Onze leerkrachten zijn ervaren en gediplomeerd en zijn beschikbaar in de regio Gent en daarbuiten.

Binnen de lopende week na uw aanvraag voor huiswerkbegeleiding Nederlands ontvangen te hebben, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo dat de gevraagde begeleiding kan worden opgestart! De geselecteerde huiswerkbegeleiders zijn gekwalificeerd en hebben een grote ervaring voor de gevraagde begeleiding! De locatie van de privéles Nederlands wordt samen met de studiebegeleider overeengekomen: deze kan doorgaan bij zowel bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis. Daarom zorgen we ook steeds voor een leerkracht in de nabijheid van uw woonplaats.

Alvorens het indienen van uw aanvraag had u graag een meer gedetailleerde uiteenzetting van de werking van Bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Nederlands? Ons contacteren via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be is dan zeker aan te raden. Aarzel niet langer en contacteer StudieCo nu voor bijles Nederlands. Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u als student, leerling of ouder graag verder met de nodige begeleiding!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,8/5 gebaseerd op 36 beoordelingen.