Bijleskantoor StudieCo: de oplossing voor studiebegeleiding in Ledeberg!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

U bent als ouder, student of leerling op zoek naar bijles voor het lager onderwijs tot en met het volwassenenonderwijs? Bij Bijleskantoor StudieCo bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele leerkrachten in 9050 Ledeberg! Anders gezegd: Voor elk onderwijsniveau is Bijleskantoor Studieco de perfecte onderwijspartner.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • Bijles aan huis of op locatie;
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Nog wat meer informatie over bijles in 9050 Ledeberg nodig? Neem dan zeker contact op via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be. Wij staan garant voor een snelle opvolging van uw aanvraag. Indien u nood heeft aan een leerkracht dan hoopt bijleskantoor StudieCo u hier in de toekomst in bij te staan!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 42 beoordelingen.