Indien u op zoek bent naar studiebegeleiding Engels bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo beschikt over een uitgebreid aantal personen met een diploma hoger onderwijs Engels die u, als student, leerling of ouder van dienst kunnen zijn door het geven van studiebegeleiding Engels! Onze studiebegeleiders zijn ervaren en gediplomeerd en zijn beschikbaar in de regio Gent en daarbuiten.

Binnen de lopende week na uw aanvraag voor privaat onderwijs Engels ontvangen te hebben, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo dat de gevraagde begeleiding kan worden opgestart! De geselecteerde bijlesleerkrachten zijn gekwalificeerd en hebben een grote ervaring voor de gevraagde begeleiding! De locatie van de bijlessen Engels wordt samen met de huiswerkbegeleider overeengekomen: deze kan doorgaan bij zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf. Daarom zorgen we ook steeds voor een studiebegeleider in de nabijheid van uw woonplaats.

Alvorens het indienen van uw aanvraag had u graag een meer gedetailleerde uiteenzetting van de werking van Bijleskantoor StudieCo voor studiebegeleiding Engels? Ons contacteren via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website is dan zeker aan te raden. Aarzel niet langer en contacteer StudieCo nu voor huiswerkbegeleiding Engels. Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u als ouder, student of leerling graag verder met de nodige begeleiding!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4/5 gebaseerd op 48 beoordelingen.