Op zoek naar bijlessen Wiskunde?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijles Wiskunde bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren huiswerkbegeleider aan te bieden voor bijlessen Wiskunde is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde bijlesleerkracht. Onze begeleiders komen zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor privéles Wiskunde binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op personen met een diploma hoger onderwijs in de nabije regio van uw woonplaats.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Ervaren en gekwalificeerde leerkrachten;
  • Bijles aan huis of op locatie;
  • bijlessen.

Tijdens het weekend en schoolvakanties kan er ook bijles voorzien worden.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als ouder, student of leerling graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent privéles Wiskunde.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 27 beoordelingen.