Nood aan bijlessen in Oostakker? Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u graag verder!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor uw zoektocht naar bijlessen in 9041 Oostakker bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal leerkrachten die u zowel vakinhoudelijk voor huiswerkbegeleiding kunnen bijstaan alsook u helpen met algemene studiebegeleiding! De leerkrachten komen bij u aan huis of op locatie en zijn beschikbaar in de omgeving van 9041 Oostakker. Of het nu gaat over het lager onderwijs tot en met het volwassenenonderwijs, onze studiebegeleiding spitst zich toe op elk onderwijsniveau!

Na uw akkoord gaat Bijleskantoor StudieCo onmiddellijk op zoek naar een huiswerkbegeleider in 9041 Oostakker en biedt u binnen de week een ideale oplossing aan voor uw aanvraag naar privaat onderwijs! De leerkrachten zijn ervaren en gekwalificeerd voor het geven van begeleiding! In samenspraak met de leerkracht bepaalt u de locatie van de bijles: dit is voor 9041 Oostakker mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf.

Indien u nog vragen heeft over privaat onderwijs kan u ons altijd contacteren per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website. Onze medewerkers zullen u uiterlijk de volgende werkdag contacteren om u bij te staan met uw aanvraag voor studiebegeleiding in 9041 Oostakker. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor hulp met huiswerkbegeleiding!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 25 beoordelingen.