Op zoek naar bijlessen Nederlands?

Voor privéles Nederlands bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren bijlesleerkracht aan te bieden voor bijles Nederlands is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde bijlesleerkracht. Onze begeleiders komen zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor huiswerkbegeleiding Nederlands binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op personen met een diploma hoger onderwijs in de nabije regio van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gekwalificeerde en ervaren leerkrachten;
  • Huiswerkbegeleiding aan huis of op locatie;
  • bijles.

Ook tijdens het weekend of tijdens schoolvakanties kan bijles doorgaan.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als student, leerling of ouder graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent bijles Nederlands.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 5/5 gebaseerd op 48 beoordelingen.