Op zoek naar bijlessen Natuurwetenschappen?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor studiebegeleiding Natuurwetenschappen bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren huiswerkbegeleider aan te bieden voor bijles Natuurwetenschappen is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde docent. Onze begeleiders komen zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor bijlessen Natuurwetenschappen binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op gekwalificeerde en ervaren leerkrachten in de nabije regio van uw woonplaats.

Bijles bij bijleskantoor StudieCo: wat zijn de voordelen?

  • Gediplomeerde bijlesleerkrachten;
  • Huiswerkbegeleiding aan huis of op locatie;
  • privéles.

Tijdens het weekend en schoolvakanties kan er ook bijles voorzien worden.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als student, leerling of ouder graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent privéles Natuurwetenschappen.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 41 beoordelingen.