Nood aan bijlessen in Melle? Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u graag verder!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor uw zoektocht naar bijlessen in 9090 Melle bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal leerkrachten die u zowel vakinhoudelijk voor huiswerkbegeleiding kunnen bijstaan alsook u helpen met algemene studiebegeleiding! De leerkrachten komen bij u aan huis of op locatie en zijn beschikbaar in de omgeving van 9090 Melle. Of het nu gaat over het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs, onze studiebegeleiding spitst zich toe op elk onderwijsniveau!

Na uw akkoord gaat Bijleskantoor StudieCo onmiddellijk op zoek naar een docent in 9090 Melle en biedt u binnen de week een ideale oplossing aan voor uw aanvraag naar studiebegeleiding! De leerkrachten zijn ervaren en gekwalificeerd voor het geven van begeleiding! In samenspraak met de bijlesleerkracht bepaalt u de locatie van de studiebegeleiding: dit is voor 9090 Melle mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf.

Indien u nog vragen heeft over privaat onderwijs kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be. Onze medewerkers zullen u uiterlijk de volgende werkdag contacteren om u bij te staan met uw aanvraag voor bijles in 9090 Melle. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor hulp met bijlessen!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 49 beoordelingen.