Nood aan bijlessen in Mariakerke? Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u graag verder!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor uw zoektocht naar bijlessen in 9030 Mariakerke bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal leerkrachten die u zowel vakinhoudelijk voor privaat onderwijs kunnen bijstaan alsook u helpen met algemene studiebegeleiding! De leerkrachten komen bij u aan huis of op locatie en zijn beschikbaar in de omgeving van 9030 Mariakerke. Of het nu gaat over het basis onderwijs tot en met het volwassenonderwijs, onze studiebegeleiding spitst zich toe op elk onderwijsniveau!

Na uw akkoord gaat Bijleskantoor StudieCo onmiddellijk op zoek naar een leerkracht in 9030 Mariakerke en biedt u binnen de week een ideale oplossing aan voor uw aanvraag naar bijles! De leerkrachten zijn ervaren en gekwalificeerd voor het geven van begeleiding! In samenspraak met de huiswerkbegeleider bepaalt u de locatie van de bijlessen: dit is voor 9030 Mariakerke mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf.

Indien u nog vragen heeft over privaat onderwijs kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Onze medewerkers zullen u uiterlijk de volgende werkdag contacteren om u bij te staan met uw aanvraag voor bijlessen in 9030 Mariakerke. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor hulp met studiebegeleiding!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 30 beoordelingen.