Nood aan bijlessen in Ledeberg? Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u graag verder!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor uw zoektocht naar privéles in 9050 Ledeberg bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal leerkrachten die u zowel vakinhoudelijk voor bijles kunnen bijstaan alsook u helpen met algemene studiebegeleiding! De leerkrachten komen bij u aan huis of op locatie en zijn beschikbaar in de omgeving van 9050 Ledeberg. Of het nu gaat over het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs, onze studiebegeleiding spitst zich toe op elk onderwijsniveau!

Na uw akkoord gaat Bijleskantoor StudieCo onmiddellijk op zoek naar een huiswerkbegeleider in 9050 Ledeberg en biedt u binnen de week een ideale oplossing aan voor uw aanvraag naar privéles! De leerkrachten zijn ervaren en gekwalificeerd voor het geven van begeleiding! In samenspraak met de docent bepaalt u de locatie van de studiebegeleiding: dit is voor 9050 Ledeberg mogelijk bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis.

Indien u nog vragen heeft over privaat onderwijs kan u ons altijd contacteren per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website. Onze medewerkers zullen u uiterlijk de volgende werkdag contacteren om u bij te staan met uw aanvraag voor privaat onderwijs in 9050 Ledeberg. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor hulp met privéles!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 50 beoordelingen.