Op zoek naar bijlessen Frans?

Voor bijles Frans bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren leerkracht aan te bieden voor bijlessen Frans is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde leerkracht. Onze begeleiders komen zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor privaat onderwijs Frans binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op gekwalificeerde en ervaren leerkrachten in de nabije regio van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • Studiebegeleiding aan huis of op locatie;
  • bijlessen.

Ook tijdens schoolvakanties of in het weekend is studiebegeleiding mogelijk.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als ouder, leerling of student graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent privéles Frans.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 31 beoordelingen.