Op zoek naar bijlessen Frans?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijlessen Frans bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren leerkracht aan te bieden voor bijles Frans is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde huiswerkbegeleider. Onze begeleiders komen zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor privaat onderwijs Frans binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in de nabije regio van uw woonplaats.

De voordelen van bijleskantoor StudieCo?

  • Ervaren en gekwalificeerde leerkrachten;
  • Huiswerkbegeleiding aan huis of op locatie;
  • huiswerkbegeleiding.

Ook tijdens het weekend of tijdens schoolvakanties kan bijles doorgaan.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als ouder, student of leerling graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent bijles Frans.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,8/5 gebaseerd op 36 beoordelingen.