Op zoek naar bijlessen Engels?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor studiebegeleiding Engels bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren huiswerkbegeleider aan te bieden voor huiswerkbegeleiding Engels is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde leerkracht. Onze begeleiders komen zowel bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor studiebegeleiding Engels binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op personen met een diploma hoger onderwijs in de nabije regio van uw woonplaats.

Waarom kiezen voor bijleskantoor StudieCo?

  • Gekwalificeerde en ervaren leerkrachten;
  • Huiswerkbegeleiding aan huis of op locatie;
  • bijlessen.

Tijdens het weekend en schoolvakanties kan er ook bijles voorzien worden.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als ouder, leerling of student graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent bijles Engels.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 41 beoordelingen.