Op zoek naar bijlessen Engels?

Voor privaat onderwijs Engels bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren huiswerkbegeleider aan te bieden voor bijles Engels is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde bijlesleerkracht. Onze begeleiders komen zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor bijles Engels binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in de nabije regio van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • Bijles aan huis of op locatie;
  • bijlessen.

Ook tijdens het weekend of tijdens schoolvakanties kan bijles doorgaan.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als ouder, student of leerling graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent studiebegeleiding Engels.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,8/5 gebaseerd op 46 beoordelingen.