Nood aan bijlessen in Drongen? Bij bijleskantoor StudieCo helpen wij u graag verder!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor uw zoektocht naar studiebegeleiding in 9031 Drongen bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot aantal leerkrachten die u zowel vakinhoudelijk voor bijlessen kunnen bijstaan alsook u helpen met algemene studiebegeleiding! De leerkrachten komen bij u aan huis of op locatie en zijn beschikbaar in de omgeving van 9031 Drongen. Of het nu gaat over het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs, onze studiebegeleiding spitst zich toe op elk onderwijsniveau!

Na uw akkoord gaat Bijleskantoor StudieCo onmiddellijk op zoek naar een studiebegeleider in 9031 Drongen en biedt u binnen de week een ideale oplossing aan voor uw aanvraag naar privéles! De leerkrachten zijn ervaren en gekwalificeerd voor het geven van begeleiding! In samenspraak met de huiswerkbegeleider bepaalt u de locatie van de huiswerkbegeleiding: dit is voor 9031 Drongen mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf.

Indien u nog vragen heeft over privaat onderwijs kan u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be. Onze medewerkers zullen u uiterlijk de volgende werkdag contacteren om u bij te staan met uw aanvraag voor privaat onderwijs in 9031 Drongen. Twijfel niet langer en contacteer bijleskantoor StudieCo voor hulp met bijles!

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 35 beoordelingen.