Op zoek naar bijlessen Chemie?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor privaat onderwijs Chemie bent u bij bijleskantoor StudieCo op de correcte plaats! Voor u een oplossing zoeken door een gediplomeerd en ervaren leerkracht aan te bieden voor bijlessen Chemie is onze dagelijkse kost! Zowel de locatie waar de bijlessen door zal gaan als de gevraagde frequentie van de bijlessen zijn te bepalen in samenspraak met de geselecteerde bijlesleerkracht. Onze begeleiders komen zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf langs!

De geschikte oplossing vinden voor studiebegeleiding Chemie binnen de lopende werkweek is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Wij doen steeds beroep op personen met een diploma hoger onderwijs in de nabije regio van uw woonplaats.

Bijles bij bijleskantoor StudieCo: wat zijn de voordelen?

  • Gekwalificeerde en ervaren leerkrachten;
  • De bijlessen gaan door aan huis of op locatie;
  • studiebegeleiding.

Ook tijdens schoolvakanties of in het weekend is studiebegeleiding mogelijk.

Wilt u graag rechtstreeks met ons contact opnemen en dan kan dit per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website. De medewerkers van Bijleskantoor StudieCo staan u als student, leerling of ouder graag bij met een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking en beantwoorden graag al uw vragen omtrent huiswerkbegeleiding Chemie.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4/5 gebaseerd op 31 beoordelingen.