Op zoek naar bijles in Zwijnaarde?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt ouders, studenten of leerlingen die op zoek zijn naar huiswerkbegeleiding in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9052 Zwijnaarde. In de nabijheid van 9052 Zwijnaarde beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige huiswerkbegeleiding voor alle niveaus zoals het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor bijles door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van privaat onderwijs).

Graag nog wat meer informatie gewenst over studiebegeleiding in 9052 Zwijnaarde? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 38 beoordelingen.