Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Wiskunde!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor studiebegeleiding Wiskunde! ! Wij beschikken over gediplomeerde bijlesleerkrachten die u, als leerling, student of ouder kunnen bijstaan door het geven van privaat onderwijs Wiskunde aan huis! De studiebegeleiders zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een bijlesleerkracht Wiskunde aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot studiebegeleiding Wiskunde in Gent hebben ontvangen! U kan als ouder, student of leerling genieten van gekwalificeerde en ervaren leerkrachten, studiebegeleiding aan huis of op locatie en een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be voor al uw vragen over privaat onderwijs Wiskunde. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor studiebegeleiding Wiskunde.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 44 beoordelingen.