Op zoek naar bijles in Sint-Martens-Latem?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt leerlingen, studenten of ouders die op zoek zijn naar huiswerkbegeleiding in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9830 Sint-Martens-Latem. In de nabijheid van 9830 Sint-Martens-Latem beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige privéles voor alle niveaus zoals het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor bijles door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door personen met een diploma hoger onderwijs in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van huiswerkbegeleiding).

Graag nog wat meer informatie gewenst over huiswerkbegeleiding in 9830 Sint-Martens-Latem? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,2/5 gebaseerd op 32 beoordelingen.