Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Natuurwetenschappen!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor bijles Natuurwetenschappen! ! Wij beschikken over gediplomeerde studiebegeleiders die u, als student, leerling of ouder kunnen bijstaan door het geven van bijlessen Natuurwetenschappen aan huis! De leerkrachten zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een studiebegeleider Natuurwetenschappen aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot privéles Natuurwetenschappen in Gent hebben ontvangen! U kan als leerling, student of ouder genieten van een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties, studiebegeleiding aan huis of op locatie en gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor al uw vragen over studiebegeleiding Natuurwetenschappen. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor bijlessen Natuurwetenschappen.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 34 beoordelingen.