Op zoek naar bijles in Merelbeke?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt ouders, leerlingen of studenten die op zoek zijn naar bijlessen in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9820 Merelbeke. In de nabijheid van 9820 Merelbeke beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige huiswerkbegeleiding voor alle niveaus zoals het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor bijlessen door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door gediplomeerde studiebegeleiders in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van bijlessen).

Graag nog wat meer informatie gewenst over huiswerkbegeleiding in 9820 Merelbeke? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 42 beoordelingen.