Op zoek naar bijles in Lochristi?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt ouders, leerlingen of studenten die op zoek zijn naar bijlessen in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9080 Lochristi. In de nabijheid van 9080 Lochristi beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige bijles voor alle niveaus zoals het basis onderwijs tot en met het volwassenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor bijles door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door gekwalificeerde en ervaren leerkrachten in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van huiswerkbegeleiding).

Graag nog wat meer informatie gewenst over studiebegeleiding in 9080 Lochristi? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 27 beoordelingen.