Op zoek naar bijles in Ledeberg?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt ouders, studenten of leerlingen die op zoek zijn naar bijles in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9050 Ledeberg. In de nabijheid van 9050 Ledeberg beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige bijles voor alle niveaus zoals het lager onderwijs, secundair onderwijs, universitair onderwijs of volwassenenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor studiebegeleiding door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door gediplomeerde studiebegeleiders in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van bijles).

Graag nog wat meer informatie gewenst over studiebegeleiding in 9050 Ledeberg? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,9/5 gebaseerd op 36 beoordelingen.