Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Grieks-Latijn!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor bijlessen Grieks-Latijn! ! Wij beschikken over ervaren en gekwalificeerde leerkrachten die u, als ouder, student of leerling kunnen bijstaan door het geven van studiebegeleiding Grieks-Latijn aan huis! De huiswerkbegeleiders zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een leerkracht Grieks-Latijn aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot bijles Grieks-Latijn in Gent hebben ontvangen! U kan als leerling, student of ouder genieten van gekwalificeerde en ervaren leerkrachten, studiebegeleiding aan huis of op locatie en een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be voor al uw vragen over bijles Grieks-Latijn. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor bijles Grieks-Latijn.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,3/5 gebaseerd op 36 beoordelingen.