Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Geschiedenis!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor privaat onderwijs Geschiedenis! ! Wij beschikken over ervaren en gekwalificeerde leerkrachten die u, als ouder, leerling of student kunnen bijstaan door het geven van privéles Geschiedenis aan huis! De studiebegeleiders zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een leerkracht Geschiedenis aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot huiswerkbegeleiding Geschiedenis in Gent hebben ontvangen! U kan als student, leerling of ouder genieten van studiebegeleiding aan huis of op locatie, gekwalificeerde en ervaren leerkrachten en een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking via het telefoonnummer 0498/103.310, met het contactformulier op deze website of per mail op info@studieco.be voor al uw vragen over huiswerkbegeleiding Geschiedenis. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor huiswerkbegeleiding Geschiedenis.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,2/5 gebaseerd op 26 beoordelingen.