Op zoek naar bijles in Gentbrugge?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt studenten, leerlingen of ouders die op zoek zijn naar privaat onderwijs in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9050 Gentbrugge. In de nabijheid van 9050 Gentbrugge beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige bijlessen voor alle niveaus zoals het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor privaat onderwijs door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van bijles).

Graag nog wat meer informatie gewenst over privéles in 9050 Gentbrugge? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,6/5 gebaseerd op 49 beoordelingen.