Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Frans!

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor privéles Frans! ! Wij beschikken over personen met een diploma hoger onderwijs die u, als leerling, student of ouder kunnen bijstaan door het geven van bijlessen Frans aan huis! De bijlesleerkrachten zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een docent Frans aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot privéles Frans in Gent hebben ontvangen! U kan als leerling, student of ouder genieten van studiebegeleiding aan huis of op locatie, gekwalificeerde en ervaren leerkrachten en een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor al uw vragen over bijles Frans. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor bijles Frans.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,2/5 gebaseerd op 45 beoordelingen.