Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Frans!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor studiebegeleiding Frans! ! Wij beschikken over gediplomeerde bijlesleerkrachten die u, als leerling, student of ouder kunnen bijstaan door het geven van studiebegeleiding Frans aan huis! De bijlesleerkrachten zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een docent Frans aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot bijles Frans in Gent hebben ontvangen! U kan als student, leerling of ouder genieten van gekwalificeerde en ervaren leerkrachte, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakantie en studiebegeleiding aan huis of op locatie.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website voor al uw vragen over privéles Frans. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor studiebegeleiding Frans.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,7/5 gebaseerd op 35 beoordelingen.