Op zoek naar bijles in Evergem?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt leerlingen, studenten of ouders die op zoek zijn naar studiebegeleiding in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9940 Evergem. In de nabijheid van 9940 Evergem beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige studiebegeleiding voor alle niveaus zoals het basis onderwijs tot en met het volwassenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor bijlessen door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door gediplomeerde studiebegeleiders in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk bij de bijlesleerkracht zelf, op het kotadres of bij de student/leerling aan huis. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van privéles).

Graag nog wat meer informatie gewenst over bijlessen in 9940 Evergem? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 38 beoordelingen.