Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Engels!

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor privéles Engels! ! Wij beschikken over gekwalificeerde en ervaren leerkrachten die u, als student, leerling of ouder kunnen bijstaan door het geven van studiebegeleiding Engels aan huis! De leerkrachten zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een leerkracht Engels aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot bijles Engels in Gent hebben ontvangen! U kan als ouder, leerling of student genieten van een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties, studiebegeleiding aan huis of op locatie en gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor al uw vragen over privéles Engels. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor studiebegeleiding Engels.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 36 beoordelingen.