Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Engels!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor studiebegeleiding Engels! ! Wij beschikken over gediplomeerde bijlesleerkrachten die u, als ouder, leerling of student kunnen bijstaan door het geven van privéles Engels aan huis! De studiebegeleiders zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een huiswerkbegeleider Engels aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot privaat onderwijs Engels in Gent hebben ontvangen! U kan als leerling, student of ouder genieten van gekwalificeerde en ervaren leerkrachte, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakantie en studiebegeleiding aan huis of op locatie.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking per mail op info@studieco.be, via het telefoonnummer 0498/103.310 of met het contactformulier op deze website voor al uw vragen over privéles Engels. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor huiswerkbegeleiding Engels.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,8/5 gebaseerd op 29 beoordelingen.