Op zoek naar bijles in Drongen?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt leerlingen, studenten of ouders die op zoek zijn naar studiebegeleiding in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9031 Drongen. In de nabijheid van 9031 Drongen beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige privéles voor alle niveaus zoals het lager onderwijs tot en met het volwassenenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor privéles door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van bijles).

Graag nog wat meer informatie gewenst over privéles in 9031 Drongen? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 50 beoordelingen.