Op zoek naar bijles in De Pinte?

Uw zoektocht is ten einde! Bijleskantoor StudieCo biedt ouders, studenten of leerlingen die op zoek zijn naar privaat onderwijs in regio Gent de ideale oplossing aan, dus alsook in 9840 De Pinte. In de nabijheid van 9840 De Pinte beschikken wij over meerdere leerkrachten voor deskundige privaat onderwijs voor alle niveaus zoals het basis onderwijs tot en met het volwassenonderwijs.

Nadat de aanvraag voor huiswerkbegeleiding door ons wordt ontvangen, zorgen wij bij Bijleskantoor StudieCo binnen de week voor de geschikte oplossing. Dit niet enkel tijdens het lopende schooljaar maar tevens tijdens de schoolvakanties! Lessen worden steeds gegeven door ervaren en gekwalificeerde leerkrachten in hun bijhorende vakspecialisatie. In samenspraak wordt de locatie waar de begeleiding zal doorgaan bepaald en dit is zowel mogelijk op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf. Wij selecteren altijd een begeleider die woonachtig is in de nabijheid van de woonplaats van de student (plaats van bijles).

Graag nog wat meer informatie gewenst over privaat onderwijs in 9840 De Pinte? Wacht niet langer en contacteer Bijleskantoor StudieCo! U kan ons bereiken via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Een van onze medewerkers volgt uw vraag spoedig op.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,7/5 gebaseerd op 44 beoordelingen.