Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Aardrijkskunde!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.
U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bij bijleskantoor StudieCo bent u op de juiste plaats voor privéles Aardrijkskunde! ! Wij beschikken over ervaren en gekwalificeerde leerkrachten die u, als student, leerling of ouder kunnen bijstaan door het geven van studiebegeleiding Aardrijkskunde aan huis! De leerkrachten zijn actief in de hele omgeving van Gent en zijn beschikbaar in elk onderwijsniveau nl. het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Wij bij Bijleskantoor StudieCo streven ernaar om u een huiswerkbegeleider Aardrijkskunde aan te bieden binnen de lopende werkweek nadat uw aanvraag tot privéles Aardrijkskunde in Gent hebben ontvangen! U kan als ouder, leerling of student genieten van een permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties, studiebegeleiding aan huis of op locatie en gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

Onze medewerkers staan te allen tijde te uwer beschikking per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor al uw vragen over studiebegeleiding Aardrijkskunde. Zij helpen u graag verder met een meer gedetailleerde uiteenzetting over onze aanpak. U hoeft niet langer te twijfelen! Bijleskantoor StudieCo is uw ideale partner voor privaat onderwijs Aardrijkskunde.

Rating: 
Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,2/5 gebaseerd op 43 beoordelingen.